Utólagos vegyi falszigetelés, vízszigetelés.

Mit is jelent a vegyi falszigetelés?

A vegyi falszigetelés, illetve vízszigetelés kinek hogy tetszik nem más mint az injektálás. Sokan még mind a mai napig keverik és nem tudják azaz elkülönítik a két szót pedig egy és ugyanaz.

Magyarországra körülbelül 2009-ben jelent meg először az a szigetelőanyag ami mind a mai napig eredményesen használható. Aztán 2014-környékén már több hazai kereskedő “elárasztotta” az országot különböző vegyi szigetelőanyagokkal.

Napjainkban pedig a falszigetelő krémet kínálják különböző márkaneveken és árakon. A szigetelőkrémet amit a kereskedők forgalmaznak nagyon megoszlanak a vélemények. Az én személyes véleményem ezekről a termékekről hogy utólagos vízszigetelésre alkalmatlanok.

A vegyi falszigetelés lényege hogy nyomás alatti injektálással kerül a falszerkezetbe ( nem a fugába ). Így ha szabályos mélységben és sűrűségben vannak kialakítva a furatok akkor hiba nélkül el lehet végezni az utólagos szigetelést.

Elérhetőség: 0630 675-0839

vegyi falszigetelés

A vegyi falszigetelő anyagok általában szilikon alapú hibrid koncentrátumból tevődnek össze. Diffúziós tulajdonságuknak köszönhetően a szigetelőanyag eloszlása egyenletes.

  • Színtelen szagtalan.
  • Nem tűzveszélyes.

Vegyi falszigetelést szeretne?

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünkön.

Utólagos vegyi falszigetelés, vízszigetelés.
4.8 (96.95%) 59 szavazat